Adótanácsadás

“Nem a pénz megszerzése, hanem a megtartása a művészet.”

(közmondás)

Adótanácsadás – szakértelem, minőség, biztonság, bizalom

Az adótanácsadás, teljes átvilágítás eredményeképpen rálátást kapunk a még ki nem használt, és az előttünk álló lehetőségekre, azok kiaknázására. Budapesti könyvelőirodánk olyan adókalkulációs megoldásokat és variációkat kutat fel, kombinál és állít össze, mellyel a megszerzett javakból a lehető legtöbb marad a cégkasszában, akár cégalapításról, akár már régóta működő üzletről van szó.

A költségek optimalizálása a cégvezetés egyik legfőbb igénye – Kardinális kérdés, hogy melyik az az adózási forma, mellyel a lehető legtöbb pénz marad a büdzsében. Az adótanácsadás eredményeképpen személyre, vállalatra szabott, jól illeszkedő, kényelmes és célszerű adózási konstrukciót alkalmazhatunk.

Soha nem hazárdírozunk. Ügyelünk arra, hogy a legapróbb részletre kiterjedő, stabilan, előre kiszámíthatóan működő, remekül használható pénzügyi-gazdasági stratégiát támogassanak az általunk javasolt, adózással kapcsolatos ajánlások.

Ezzel nem merül ki a könyvelőiroda adótanácsadói szerepköre

  • Egyesítjük tudásunkat az innovatív megoldásokkal, melyek révén lépéselőnyhöz jutnak Partnereink a tudatos és hatékony gazdálkodás területén.

  • Folyamatosan tájékoztatunk, dinamikusan reagálunk, példásan navigálunk a gazdaság, az üzleti élet, a jogszabályok által keltett hullámokon. Így az Ön vállalata azonnal alkalmazkodhat.

  • Kialakítjuk az ügyfél számviteli politikáját, az üzleti divíziót – igény szerint.

  • A meglévő törvények és adójogszabályok betartásával, az újak értelmezésével, alkalmazásával, folyamatos önképzéssel, illetve a digitális tér adta lehetőségekkel teljes szinkronban segítünk elérni és megvalósítani a kitűzött célokat.

  • Segítséget nyújtunk a folyamatosan változó számos jogszabály nyomon követésében, számszerű adatokkal, beszámolókkal és tényekkel segítjük a menedzsmentet üzleti döntéseik meghozatalában.

  • Speciális helyzetekre adott (végelszámolás, kiválás, összeolvadás…) legális, törvényi és jogszabályi kitételeknek megfelelő gazdasági manőverezés.

KAPCSOLAT

Irodánk címe: 1147 Budapest, Lőcsei u. 9/a

Telefon: +36 1 460 0983

Email: info@optimumkontroll.hu

Ügyfélfogadási idő: 
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 - 16:30 
Péntek: 8:00 - 15:30

2024 optimumkontroll-konyveloiroda.hu - minden jog fenntartva