Optimum Kontroll Könyvelőiroda

– a lendület állandósága

“Gazdagnak lenni azt jelenti, van pénzed. Vagyonosnak lenni azt jelenti, van időd.”

(Margaret Bonnano)

Az Optimum Kontroll Könyvelőiroda teljes körű könyveléssel, adótanácsadássál, bérszámfejtéssel foglalkozik. Cégeket, magánszemélyeket, cégcsoportokat szolgálunk ki, közel 20 éve.

A majd’ két évtizednyi évnyi kereskedelmi, termelői, szolgáltatói szektorban szerzett, széles körű könyvelői tapasztalat okán felhalmozott tudásunkat folyamatosan frissítjük. Nincs állandóság, csak a megbízhatóság konstans: a szakmai rutint szilárdan felülírják az új szabályok, az új gazdasági tényezők, partnereink egyedi könyvelési, adózási és bárszámfejtői jellemzői, jellegzetességei, szükségletei.

Az adózási jogszabályok pontos, naprakész ismerete és a tűpontos kivitelezés mellett kimagaslóan fontos számunkra a maximális ügyfélelégedettség.

Számunkra nincs kis- és nagyvállalat: a hivatás-, felelősség- és kötelességtudat markáns és állandó pozitív kitevő.

Tudjuk, a folyamatos kontakt, az optimális, pontos ügymenet, a könnyű elérhetőség és a sikeres megoldások eredményeképpen kiegyensúlyozott, sikeres Ügyfelekkel dolgozhatunk együtt.

Az Optimum Kontroll Könyvelőiroda nem csak számviteli iroda – együtt lélegzik Megbízóival, szenzitíven reagál, ugrásra készen tálalja, tervezi, készíti elő és végzi el feladatait az ideális megoldás érdekében.

Az összetett és/vagy bonyolult problémákat maximum 24 órán belül megválaszoljuk – közérthető, szakzsargontól mentes tájékoztatást kap.

Tisztelettel várjuk érdeklődését:
Budapest, Zugló, Optimum Kontroll Könyvelőiroda

KAPCSOLAT

Irodánk címe: 1147 Budapest, Lőcsei u. 9/a

Telefon: +36 1 460 0983

Email: info@optimumkontroll.hu

Ügyfélfogadási idő: 
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 - 16:30 
Péntek: 8:00 - 15:30

2024 optimumkontroll-konyveloiroda.hu - minden jog fenntartva